petak, 3. srpnja 2020.

Stižu nove epizode 'The Great', dok se pozdravljamo s 'Katy Keene' i još par serija


U proteklih nekoliko dana stiglo je par vijesti o obnovama, te otkazivanjima nekolicine serija koje su ove godine odemitirale svoje prve sezone, pa krenimo redom s lošim vijestima.

Light verzija 'Riverdalea', spinoff o modnoj krojačici 'Katy Keene' službeno je otkazan nakon samo jedne sezone. CW je prije par tjedana istaknuo kako se konačna odluka o obnovi ili otkazivanju očekuje krajem lipnja kada serija dođe na streaming servis. Brojke očito nisu bile zadovoljavajuće. Na televizijsko groblje preselila se i obiteljska drama 'Council of Dads' koju je NBC pokušao lansirati u terminu uspješnice 'This is Us'. Serija nije imala pretjerani wow faktor kao avanture obitelji Pearson kroz razna desetljeća, te je finale serije emitirano sinoć.


HBO će se pak nastaviti družiti s komičarom Larryjem Davidom u kritički hvaljenoj komediji 'Curb Your Enthusiasm' i 11. sezonu, a Netflix je obnovio dramu 'Ozark' za četvrtu i posljednju sezonu koja će se emitirati u dva dijela. Kad smo već kod Netflixa, s novom sezonom na godinu će se vratiti i simpatična komedija Mindy Kaling 'Never Have I Ever', te 'The Kominsky Method' Michaela Douglasa.

Syfy je otkazao 'Vagrant Queen', dok će Hulu nastaviti druženje s Katarinom Velikom u novim epizodama satirične komedije 'The Great'.

Nema komentara:

Objavi komentar