utorak, 14. srpnja 2020.

Pronađeno tijelo jedne od zvijezda serije 'Glee', glumice Naye Rivere


Tijelo američke glumice i pjevačice Naye Rivere pronađeno je u ponedjeljak, 13. srpnja nakon pet dana od prijavljenog nestanka u kalifornijskom jezeru Piru.

Glumica se sa četverogodišnjim sinom Joseyjem uputila na izlet 8. srpnja. Nekoliko sati nakon, dječak je pronađen sam u iznajmljenom čamcu i potraga za glumicom je počela. Nakon 24 sata, policajci su potvrdili kako je vjerojatnost ta da se glumica utopila i kako sada kreće potraga za tijelom. Rivera je pronađena na godišnjicu smrti svog kolege iz popularne serije 'Glee', glumca Coryja Monteitha koji je 2013. godine preminuo nakon predoziranja heroinom.


Naya je svoju glumačku karijeru započela još kao djevojčica u CBS-ovoj komediji 'The Royal Family' 1991. godine. Uslijedila su gostovanja u komedijama 'Pod istim krovom', 'Princ iz Bel Aira', 'Spasilačka služba', 'Osam jednostavnih pravila', 'The Bernie Mac Show' i 'CSI: Miami'. Godine 2009. dobiva ulogu popularne navijačice Santane Lopez u FOX-ovoj glazbenoj dramediji 'Glee' koju je igrala do završetka serije 2015. godine.

Po završetku 'Glee', gostovala je u dramediji Marca Cherryja 'Devious Maids', a 2018. dobila je jednu od glavnih uloga u drami 'Step Up: High Water'.

Počivala u miru.


Nema komentara:

Objavi komentar